dijous, 9 de maig del 2013

La Universitat Popular dedica un seminari a la filosofia política

ISabadell: La Universitat Popular dedica un seminari a la filosofia política

http://www.isabadell.cat/2013/05/la-universitat-popular-dedica-un-seminari-a-la-filosofia-politica/a

 

Filosofia
  • Aquest dimarts comença el tercer seminari d’aquesta entitat que aposta pel coneixement.

  • Es farà durant el mes de maig al centre cívic de la Creu Alta, a Cal Balsach.

La Universitat Popular de Sabadell  inicia aquest dimarts un nou seminari, que durà a terme durant el mes de maig al centre cívic de la Creu Alta, Cal Balsach. En aquest cas, el dediquen a la filosofia política. Imparteix la primera sessió el director de l’Aliance Française de Sabadell, Sebastian Bauer.

Sigues tu mateix: La filosofia com a forma de vida i com a sistema. És el títol de la primera conferència del cicle de la UPS. Començarà a les 19 hores a Cal Balsach.
El seminari es farà cada dimarts fins el dia 28. La segona sessió anirà dedicada a la relació entre ètica i política. Oriol Farrés farà la ponència, amb el nom Relacions perilloses: ètica i política. La tercera sessió anirà a càrrec de Josep Soler, que intentarà respondre la següent pregunta: Existeix el poble? Soler farà una aproximació al concepte de poble i de popular.
La cloenda del seminari sobre filosofia política tornarà a anar a càrrec de Bauer, que parlarà sobre les idees americanes: independència, federalisme, republicanisme, liberalisme. El cicle compta amb el suport de l’Escola d’Humanitats de l’Aliance Française de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada